Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Саудити помстяться Путіну нафтою по 10 доларів, - Рабинович

Після вступу РФ у війну в Сірії саудити незабаром почнуть продавати нафту по 10 доларів за барель. Так російський фінансист і політолог Слава Рабинович прокоментував рішення про участь російської армії у війні в Сирії.

"Мої вітання. Завдяки особисто Володимиру Путіну, Миколі Патрушеву, Сергію Іванову і іншим чудовим КГБшникам і членам Ради Безпеки РФ, а також особисто Валентині Матвієнко та іншим чудовим членам Ради Федерації, Росія офіційно вступила у війну на чужій території", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Отже, Росія відкрила другий фронт, після українського. Усі негативні фактори згортання російської економіки діють вже давно, але зараз будуть посилені, як посилюється опік від сонця, якщо взяти лупу і сфокусувати сонячну пляму у себе на долоні. Ні, краще на лобі. Путін, ім'ям Російської Федерації, воює за режим Асада проти кого? У Сирії сьогодні воюють «всі проти всіх», як у дитячій грі, але по-дорослому небезпечній грі. Турки воюють в Сирії проти курдів, міжнародна коаліція (без Росії) - проти різних «ісламістів» і Асада, «ісламісти» - проти Асада і коаліції, а саудити - проти Асада та Ірану. Відповідно, в Сирії Путін, ім'ям Російської Федерації, буде воювати, в першу чергу, проти саудитів. Навіщо це Путіну і його ОЗГ? Для того, щоб труба в Європу спокійно лежала. Правда, вона вже й не потрібна майже ...А тим часом саудити можуть захотіти вбити нафту в підлогу, як вони це вже робили в 1986 році ... по 10 доларів за бочку. На відміну від Путіна, я не шкодую про крах СРСР. Але, на відміну від Путіна ж, я знаю, на які граблі він зараз наступив. Дивовижна здатність гебешників відтворювати наступання на всі граблі при кожному кроці! У Сирії всі воюють проти всіх, а Путін наступає на всі граблі. Подібне притягує подібне. Всі воюють. А він - на всі граблі", - підсумував Рабинович.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ