Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Сех не виключає, що Мойсеєнка "замовили", однак його можуть і виключити з лав "Свободи"

Ми вважаємо, що справа щодо секретаря Винниківської міськради Ігоря Мойсеєнка має політичне підґрунтя. Про це заявила голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех, коментуючи інформацію про затримання Ігоря Мойсеєнка правоохоронними органами. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

«Ситуація щодо затримання секретаря Винниківської міськради Ігоря Мойсеєнка дуже нагадує те, що чинять проти депутатів-свободівців в різних областях України, - зазначила Ірина Сех. – Подібну схему залякування опозиції нині використовують, зокрема в Полтавській області, де сфабрикували кримінальну справу проти сільського голови-свободівця.

Ми не виключаємо, що на Мойсеєнка «замовили» справу представники партії влади, які впродовж тривалого часу чинить тиск на депутатів фракції ВО «Свобода» у Винниківській міській раді за те, що вони не погодилися віддати ділянку на вул. Личаківській, яка належала військовій частині, під релігійний центр УПЦ МП. Цілком можливо, що зараз партія влади намагається реалізувати свої погрози, щоб помститися свободівцям за їхню безкомпромісну позицію.

Однак якщо провину Ігоря Мойсеєнка доведуть, його буде виключено з лав ВО «Свобода».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ