Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Семенченко обіцяє переворот і імпічмент Порошенка

Українські силовики незадоволені владою і не будуть підтримувати президента, якщо на вулиці вийде велика кількість людей. Про це заявив народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко, виступаючи на мітингу "За імпічмент" президента України Петра Порошенка на Європейській площі в Києві, повідомив кореспондент "ГОРДОН".

"Вони прекрасно розуміють – і військові, і Нацгвардія, і поліція, що вони тут стоять доти, поки не вийдуть сотні тисяч людей. Коли ці люди вийдуть, особисто я, як народний депутат України, буду голосувати за відставку Порошенка", – заявив він.

Нардеп зазначив, що депутати, у яких "залишилися совість і честь", підтримають відставку президента в парламенті.

"Інші зроблять це, тому що Верховну Раду в законний конституційний спосіб візьмуть під охорону ветерани, і сотні тисяч людей візьмуть її під контроль від олігархів. І я зараз вам кажу абсолютно правову процедуру, тому що тоді, коли органи влади не виконують обов'язків щодо захисту країни, узяти в руки цю владу – обов'язок і право всього українського народу. І ми це зробимо", – наголосив Семенченко.

Він додав, що ветерани мають створити "сили оборони", які допоможуть армії, якщо президент РФ Володимир Путін "вирішить допомогти своєму другові Петрові".

"Ми маємо перешкодити втечі олігархів і чиновників із награбованим. Жоден аеропорт, жодна залізнична станція не мають випускати цих людей. І найголовніше – ми маємо захистити цих людей від провокацій", – продовжив нардеп.

Семенченко додав, що основне завдання – "зробити все мирно", а народ "потім вирішить, кому правити країною".

26 січня лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі заявив, що "Марш за імпічмент" у Києвівідбудеться 4 лютого о 12.00.

1 лютого на Майдані Незалежності у Київ почали монтажні роботи у межах підготування до святкування 100-річчя Української революції 1917–1921 років.

4 лютого опівдні в центрі Києва всю вулицю Хрещатик заблокували учасники автопробігу громадського об'єднання "Авто Євро Сила". У зв'язку з неможливістю встановити сцену на Майдані Незалежності учасники "Маршу за імпічмент" зібралися на Європейській площі в Києві.

Гордон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ