Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Серед пріоритетів охорони здоров’я у Львові – підвищення якості послуг

Основними акцентами на 2007 рік у галузі охорони здоров’я Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради, визначив охорону дитинства та материнства, розвиток первинно-санітарної допомоги при туберкульозі, оптимізацію ліжкової мережі, влаштування хоспісних ліжок (оскільки на сьогодні є тільки 30 таких ліжок) та підвищення якості надання медичної допомоги.
Також Володимир Зуб підвів підсумки своєї роботи за 6 місяців, зазначивши, що було закуплено техніки для лікарень на суму 3,3 млн грн. Зокрема, 5 санітарних машин «Газель», три УАЗи, сучасні мікроскопи для всіх міських лікарень, для дитячої клінічної лікарні – гастрофіброскоп, бронхофіброскоп, апарат для штучної вентиляції легень новонароджених, також нейрофіброскоп для операцій на мозку. Загалом на обладнання для дитячої клінічної лікарні витрачено 1 млн 12 тисяч гривень. Для решти ж лікарень було закуплено 12 апаратів для штучної вентиляції легень та інше обладнання.
На ремонти цього року було витрачено 2,6 млн грн, ці роботи фінансувалися з коштів, які були виділено на охорону здоров’я. За словами Володимира Зуба, протягом року не було жодних гострих моментів у роботі галузі і він сподівається, що наступного року за рахунок ефективної роботи медперсоналу їх і не буде.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ