Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сергій Тарута закликав голосувати за Юлію Тимошенко

Кандидат на посаду Президента України Сергій Тарута, підписавши Меморандум про співпрацю з Юлією Тимошенко, ухвалив це важливе політичне рішення, щоб створити потужну альтернативу чинному президенту.

Сергій Тарута та Юлія Тимошенко відзначили, що вони усвідомлюють особисту відповідальність за долю українського народу і розуміють, що успішна країна може бути побудована лише в разі об’єднання зусиль проукраїнських політиків і прогресивного українського суспільства.

Кандидати зобов’язалися: зупинити кровопролиття в Донбасі й об’єднати країну зі Сходу на Захід; підготувати і прийняти нову Конституцію України; реалізовувати програмні напрацювання, викладені в новій економічній стратегії та доктрині збалансованого розвитку «Україна 2030»; впровадити новий курс України.

Голова Львівського обласного осередку партії «Основа» Тарас Цюра зазначив: «Наша партія виходила з того, що сьогодні лідер «Батьківщини» має найбільші шанси виграти вибори серед усіх прогресивних проукраїнських політиків. Але перемога на виборах можлива лише на основі консолідації всіх здорових політичних сил і створення потужної альтернативи кандидату-самовисуванцю, що представляє корумповану і злодійську владу».

За словами лідера партії «Основа» Сергія Тарута, вибори 31 березня є останнім шансом порятунку України як суверенної держави, останній шанс збудувати успішну країну. «Після розслідування корупції в «Укроборонпромі» стало ясно, що ця влада заробляє на війні, займається грабежем. На ці криваві гроші вони купують голоси, використовують адміністративний ресурс, сили безпеки, щоб залишитися при владі за будь-яку ціну. Вони хочуть ще п’ять років війни, щоб заробляти ще п’ять років. А ми хочемо миру, люди хочуть миру, Донбас хоче миру!» – підкреслив лідер партії «Основа».

Сергій Тарута й партія «Основа» не мають домовленості з Тимошенко щодо посад у разі її перемоги на виборах. «Ми не говоримо про посади, я не зацікавлений у цьому взагалі. У мене є особиста місія – мир на моєму рідному Донбасі. І перемога Тимошенко – це найбільш реальний шлях до цієї мети», – каже Тарута.

За його словами, зараз він особисто активно веде переговори з іще чотирма кандидатами, які беруть участь у нинішній президентській кампанії, про підтримку єдиного кандидата – Юлії Тимошенко. І є всі шанси, що ці переговори будуть ефективними.

Leopolis.news 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ