Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахрая, який у Луцьку "продавав" міністрів, запроторили за ґрати

Луцького спритника, який видурював у бізнес-еліти сотні тисяч доларів за нібито призначення на посаду міністра, взяли під варту. Таку ухвалу виніс суд, - повідомив власкор Гал-інфо.
Фото прокуратура Волинської області

Прессекретарка прокуратури Волині Наталка Мурахевич повідомила, що суд ухвалив взяти під варту волинянина, який пообіцяв за 200 тисяч доларів США посприяти у призначенні громадянина на посаду Міністра Кабінету Міністрів України. Щоправда, суд визначив можливість внесення застави обсягом 1,26 мільйона гривень.

Продавав посаду міністра за 200 тис. дол.: на Волині затримали ошуканця

«Правоохоронці перевіряють інформацію про можливу причетність чоловіка до обману інших осіб, оскільки у такий спосіб він планував сформувати команду із десяти майбутніх урядовців, оцінивши своє сприяння кожному з них у 200-300 тисяч доларів США. При цьому ошуканець розповідав охочим очолити міністерства про свої знайомства серед політичної еліти України та бізнесових кіл», - зазначила Мурахевич.

За словами речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук, за фактом заволодіння 200 тисячами доларів поліція Волині відкрила кримінал.

«Відомості внесено в ЄРДР за ч. 4 ст. 190 ККУ, йдеться про шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна», - розповіла Бузулук.

З її слів, нині шахрая взяли під варту і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Поліції відомо мінімум про 2 факти схожих шахрайських дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ