Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що купують українці в інтернеті: експерти назвали 5 найпопулярніших товарів

Популярність інтернет-магазинів зростає на очах. Сьогодні вже навряд чи вдасться знайти принаймні одну дорослу людину, яка не знайома з механізмом замовлення товарів через мережу.

Одяг, солодощі, іграшки, прикраси, парфуми, домашній текстиль, сучасні гаджети – усе це можна знайти на сторінках віртуальних каталогів популярних  онлайн-магазинів. Звичайно, найбільше уваги дістається саме техніці, адже можливість обирати її навіть не виходячи з дому здається просто неймовірною.

5 найпопулярніших товарів, які українці замовляють у віртуальному просторі

  • Смартфони. Найпопулярнішою серед прихильників інтернет-магазинів категорією товарів закономірно стали смартфони. Вони вже давно тримаються на вершині ТОПу, оскільки мають стабільний попит. Особливо активно українці замовляють різноманітні новинки – це легко пояснити їхньою відсутністю на прилавках звичайних магазинів роздрібної торгівлі.
  • Смарт-годинники. Відразу варто відзначити, що вся Смарт-техніка наразі знаходиться на піку популярності. Smart Watch замовляють у якості подарунків до свят і навіть без приводу. Широкий асортимент інтелектуальних годинників з різних цінових категорій пропонує магазин гаджетів на сайті Sho.
  • Кухонні комбайни. Тотальна мода на смузі, смузі-боули та корисні суперфуди спровокувала підвищення інтересу до кухонної техніки для подрібнення, перемелювання та збивання харчових продуктів. А оскільки кухонні комбайни – це універсальні пристрої, саме вони й стали однією з найпопулярніших категорій товарів в мережі.
  • Навушники. Дротові й бездротові, компактні й великі, вакуумні й звичайні – всі ці різновиди активно продаються на сайтах магазинів. Лідирують, все ж, бездротові моделі – вони здаються користувачам сучаснішими, зручнішими та стильнішими.
  • Аксесуари для розумного дому. Враховуючи те, що популярність різноманітних пристроїв з цієї категорії суттєво зросла останнім часом, можна зробити висновок, що українці уважніше та відповідальніше стали ставитися до особистої безпеки та комфорту.

Рейтинг найпопулярніших товарів в інтернет-магазинах вкотре доводить те, що українці активно цікавляться новинками та зі задоволенням користуються можливостями сучасної техніки. Звичайно, не забувають мешканці країни замовляти й інші позиції, представлені в онлайн-каталогах, наприклад велику побутову техніку, одяг та харчові продукти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ