Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шеф-редактор „Аргумент-Влади” чекав, що Петро Димінський коментуватиме статтю „Ми втрачаємо олігарха”

Шеф-редактор тижневика „Аргумент-Влада” Тарас Смакула чекав, що Петро Димінський коментуватиме статтю „Ми втрачаємо олігарха” під авторством Олега Просянка. Про це він заявив у коментарі „Гал-info”.
За його словами, про продаж „Аргумент-Газети” та „Аргумент-Влади” не може бути й мови, тому що таке питання навіть ніколи не ставилося, і шеф-редактору  незрозуміло, звідки Петрові Димінському відомо, за скільки і чи взагалі можливо придбати „Аргумент-Газету” та „Аргумент-Владу”. Ніяких спроб тиску на редколектив не було  і, за сподіваннями Тараса Смакули, не буде.         
   „Не дивно, що публікація в нашій газеті викликала коментарі в олігарха Петра Димінського, це добре, бо громадськість дізнається, що Петро Петрович ще не втратив своїх позицій. Цього слід було чекати”, — зазначив у коментарі „Гал-info” шеф-редактор „Аргумент-влади” Тарас Смакула.   
Нагадаємо, що сьогодні, 3 травня, у коментарі одній з інформаційних агенцій Петро Димінський заявив, що він може придбати видання „Аргумент-Газету” та „Аргумент-Владу” і обов’язково познайомиться з автором критичної публікації „Ми втрачаємо олігарха” (де йшлося про те, що у політичній та у фінансовій сферах Петра Димінського останнім часом спостерігається суцільна чорна полоса, котра  веде до втрати впливу на Львівщині  і позиційного програшу Петру Олійнику) в „Аргумент-Владі”.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ