Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шестеро професійних львівських фотографів провели благодійну фотосесію для особливих дітей

Шестеро професійних львівських фотографів провели благодійну фотосесію для дітей з особливими потребами. У Львові стартує виставка в рамках соціального проекту «Відкрий дитині світ», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

1 лютого о 18.00 год у мистецькій галереї «Гері Боумена» на вул. Наливайка, 18 відкриється соціальна фотовиставка вихованців НРЦ «Джерело» (пр. Червоної Калини, 86а). Багата колекція фотоматеріалів стала основою виставки. На виставці представлені роботи Тетяни Ніколаєнко, ІриниБучинської та Олени Дяків.

Цією акцією ініціативна молодь Львова ще раз закликаєне відштовхувати від себе людей, які є з особливими потребами,звертає увагу на певні проблеми, та просить залишатися чуйними до тих, хто у скрутний для себе час потребуєпідтримки та допомоги.

«Першочергове завдання акції у тому, аби «відкрити»дітей для світу: показати суспільству обличчя та усмішки тих дітей, котрі, попри усі намагання про них забути та заховати, залишаються поміж нас і, так само, як ми, заслуговують на яскраве життя та повноцінне спілкування. Задля того, аби бути щасливими, вони зовсім не потребують жалю, а лише нашої небайдужості, поваги, підтримки та прийняття. Відповідно до цього, соціальна акція має на меті залучити волонтерів для НРЦ «Джерело», котрі б могли дарувати дружнє позитивне спілкування діткам з особливими потребами, таке важливе для їхньої повноцінної соціалізації та ефективної реабілітації», – говорить Соломія Басараб, організатор соціального проекту «Відкрий дитині світ».

На виставці буде представлено близько 30 фотографій та 15 малюнків, виконаних вихованцями Центру. Також під час виставки, а саме з 1 до 14 лютого, триватиме благодійний ярмарок виробів, зроблених руками вихованців Центру. Всі гроші зібрані під час заходу, будуть спрямовані на фінансування транспортної системи НРЦ «Джерело». Соціальна виставка присвячується 20-річчю Центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ