Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярів та студентів Львова закликають взяти участь міжнародному ІТ-чемпіонаті

Школярів та студентів Львова закликають взяти участь міжнародному ІТ-чемпіонаті «Золотий Байт». Про це Гал-інфо повідомили в IT STEP Academy Lviv.

15 листопада в Україні стартувала реєстрація  проектів на масштабний  міжнародний ІТ-чемпіонат, який вже вдесяте проходить в Україні. Щороку в ньому бере участь понад 10 тисяч студентів та школярів з різних країн, а призовий фонд чемпіонату складає 20 000$. Цього року головна тема змагання - «Create the new world» (Створи новий світ), в рамках якої учасникам запропоновано створити цікаві рішення соціальних, побутових, освітніх, комунальних проблем.

Що таке «Золотий Байт»?

Міжнародний чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт» - це платформа розвитку startup-індустрії для прогресивної молоді, що прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері ІТ-технологій, дизайну та комунікацій.

Головні цілі проведення чемпіонату – пошук нових ідей і талантів, стимулювання молодих спеціалістів впроваджувати інновації та розвивати бізнес-ідеї, допомога інвесторам та фондам у пошуку гідних проектів, а також звернення уваги молоді на соціальні проблеми і надання можливості вплинути на їх рішення.

«Золотий Байт» - це можливість презентувати свій проект провідним ІТ-компаніям та інвесторам, обмінятися досвідом із представниками інших країн, знайти нових друзів або команду для реалізації власного проекту.  Це унікальна можливість отримати запрошення на роботу від світових компаній або інвестиції венчурних фондів та бізнес-ангелів у свій проект.

Чемпіонат складається з трьох етапів:

1-й етап – учасники мають  до 30 січня зареєструвати свою команду на сайті Чемпіонату, а також завантажити опис або презентацію проекту: назва, ідея, номінація.  На цьому етапі змагання проводиться у режимі online. Найкращих конкурсантів буде запрошено на участь у другому турі чемпіонату.

2-й етап – півфінали в Україні відбудуться у містах Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Львів, Вінниця, Рівне  та ін., у березні 2018 року. Участь беруть конкурсанти, що успішно пройшли 1-й етап. Вони мають презентувати свої проекти журі, серед яких ІТ-експерти, засновник та представники ІТ-компаній Львова.

3-й етап – фінал, що відбудеться у  вітні  2018 року у Києві. На фінал з’їдуться кращі команди не лише з України, а оцінювати їх проекти  будуть представники інвестиційних, венчурних фондів, а також представники ІТ-індустрії.

Хто може брати участь?

Учасниками Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий Байт» є креативна та творча молодь, що вивчає ІТ-технології, хоче збудувати успішну кар’єру у сфері ІТ, має ідеї власних стартапів. Брати участь у Чемпіонаті можуть школярі та студенти будь-якої форми навчання, а також випускники 2016 року.

У 2018 році  учасникам «Золотого Байту» в рамках теми «Create the new world» (Створи новий світ) запропоновані наступні номінації:

  • Startup Challenge (конкурс інноваційних проектів).
  • Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).
  • Mobile Development (конкурс мобільних додатків).
  • Game Design (конкурс зі створення ігор).
  • Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів).
  • Web Design (конкурс web-проектів).
  • Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).
  • NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).
  • Junior Competition (конкурс для дітей 10-17 років).

Як взяти участь?

Для того, щоб стати учасником Міжнародного чемпіонату «Золотий Байт», необхідно зареєструвати себе або свою команду на порталі  www.goldenbyte.org та додати опис ідеї свого конкурсного проекту до 30 січня 2018 року. Після оприлюднення результатів, найкращі конкурсанти зможуть взяти участь у півфіналі у своєму місті, який відбудеться  у березні 2018 року.

Переможці півфіналів отримають право представляти свій регіон чи країну на фіналі чемпіонату у місті Київ 21-22 квітня 2018 року.

Організатор Чемпіонату: IT STEP Academy, міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп'ютерній освіті, працює 48 філій в 16-ти країнах на 4-х континентах світу (Європа, Азія, Північна і Південна Америка).

Не шукай відмовки! Шукай можливості! Подавай заявку на участь в міжнародному IT Чемпіонаті "Золотий Байт 2017" до 30 січня на сайті!

Детальна інформація на сайті: goldenbyte.org і у групі Facebook!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ