Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шопінг на eBay – чи можна це робити українцям

Торговий майданчик eBay є одним з провідних у своєму сегменті. Саме тут продаються мільйони якісних товарів від провідних брендів на досить вигідних умовах.

Оскільки дана платформа поки не має представництва в Україні, виникає питання: а чи можуть українці здійснювати шопінг на даному торговому ресурсі? Забігаючи наперед запевнимо: так, можуть!

Однак варто звернути увагу на той факт, що реєстрація на eBay – займає багато часу та потребує особливо уважного підходу, особливо під час вибору продавця. До речі, досить детально весь алгоритм створення акаунту описаний тут https://usain.ua/blog/ebaypay/ – можете спробувати справитися з цим завдання самостійно.

У випадку, коли у вас нема особливого бажання витрачати час на реєстрацію, пошук підхожого продавця, вибір платіжної системи та всю іншу тяганину, яка може виникати в процесі купівля товарів за кордоном, оптимальним рішенням є шопінг на eBay з допомогою компанії USAinUA, яка пропонує купівлю товарів на даному майданчику під ключ!

Чому USAinUA – це ідеальний вибір

Почати варто з того, що компанія має 9-літній досвід роботи на ринку, що є хорошим показником надійності, стабільності та відповідальності за взяті на себе зобов’язання. Окрім того, USAinUA має і такі переваги:

  • З допомогою компанії можна здійснювати шопінг практично на будь-якому відомому торговому майданчику. І мова йде не тільки про eBay. Українцям також доступні покупки на Amazon, Walmart, BestBuy та ін.;
  • Компанія має високий рейтинг довіри з боку клієнтів. Послугами USAinUA користуються навіть відомі в Україні постаті;
  • Тут пропонують максимально вигідні умови на доставку замовлень. Можна обрати будь-який спосіб – морем, транспортом, авіаперевезення;
  • Клієнтам гарантують повну безпеку покупки та доставки замовлення. Зокрема покупку застраховують від пошкодження та втрати. Крім того, покупцю гарантують захист від недобросовісних продавців;
  • Допомога при поверненні покупки. Якщо з тих чи інших причин покупець має намір повернути товар, USAinUA докладе максимум зусиль, щоб це завдання було виконано належним чином;
  • Доставка замовлень в строк! Компанія дуже відповідально підходить до питань вчасної доставки покупок українським клієнтам. Якщо ці терміни будуть порушені, покупець отримає хорошу компенсацію.

Варто згадати й про зручність використання послуг, які пропонує компанія. З цим запросто розбереться навіть новачок!

Як купувати товари на eBay з допомогою USAinUA

Все, що для цього потрібно, це обрати бажаний товар, скопіювати посилання на нього, вставте його в спеціальну форму на сайті компанії та вкажіть додаткові параметри замовлення: колір, розмір, кількість тощо.

Затим слід додати власні дані та замовити попередній розрахунок вартості послуг. Упродовж найближчого часу ви отримаєте сповіщення на електронну пошту щодо вартості покупки, в особистому кабінеті з’явиться розрахунок. Якщо умови є підхожими, обираємо спосіб доставки та уточняємо адресу отримання, вносимо оплату і очікуємо на замовлені товари.

До речі, в особистому кабінеті можна відслідковувати власне замовлення, зокрема перевіряти його поточне місцезнаходження.

eBay – ідеальний варіант для шопінгу, який є цілком доступним і для українців, особливо, якщо купувати потрібні речі, користуючись послугами USAinUA – це надійно, легко та вигідно!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ