Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Романа Ілика попереджає про фейки та чорні політичні технології

"Сьогодні до нас надійшла інформація, що штаб одного з кандидатів по 121-му округу, який вже очевидно, програє вибори, готує провокацію щодо причетності Романа Ілика до начебто якихось корупційних дій", - зокрема зазначили в штабі Романа Ілика.

"Ми вже  проходили подібні маніпуляції на виборчих перегонах у 2012 р., коли Роман Ілик балотувався до Парламенту від Об’єднаної опозиції, а також в часи жорсткого протистояння корупційному режиму Януковича, Азарова, Пшонки.

Зазначимо, що останні роки Роман Ілик, працюючи у сфері охорони здоров’я, боровся із медичною мафією, ламаючи сотні схем, та викорінюючи корупцію. Сьогодні ж бачимо, реваншисти, працюючи із  конкурентами на окрузі вирішили спільно впроваджувати брудні технології проти рейтингового кандидата.   

Єдиний метод боротьби з подібними провокаціями  – це чесність та відкритість.

У свою чергу, закликаємо кандидатів вести достойну виборчу агітацію і показувати людям свої справжні досягнення та успіхи на національному, чи хоча б на регіональному рівні.

Всю правдиву інформацію, ви можете знайти на офіційній сторінці Романа Ілика.

У випадку виявлення фейків,  просимо повідомляти до офісу кандидата, ми у свою чергу, звертатимемось у правоохоронні органи", - зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ