Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаби Януковича і Тимошенко провели закриті телефонні соцдослідження, і почалося..., – нардеп Курпіль

„Цього тижня штаби Януковича і Тимошенко провели закриті телефонні соціологічні дослідження. Згідно з цими даними рейтинги обох кандидатів вирівнялися. Саме тому Партія регіонів скликала позачергову сесію і змінили виборче законодавство. Їх цікавили лише повноваження членів ДВК. Коли рішення комісії приймалося 2/3 її складу. Тепер же навіть троє членів ДВК можуть прийняти рішення”, - заявив сьогодні, 5 лютого, народний депутат України від БЮТ Степан Курпіль під час прес-конференції у Львові. Повідомила прес-служба обласного виборчого штабу кандидата на пост Президенти України Юлії Тимошенко.

 

Він підкреслив, що з одної комісії тепер може бути дві або три. „Це грунт для проведення фальсифікацій. Ми можемо навіть отримати двох Президентів”, - застеріг пан Курпіль.

 

Нардеп зосередив увагу на висновку головного науково-експертного управління Верховної Ради щодо законопроекту Олександра Лавриновича, який і вносив поправки до виборчого законодавства: „Висновок цієї авторитетної інституції однозначний: законопроект не готовий і його потрібно відхилити, доопрацювати. Але всупереч здоровому глузду його приймають. У змову з „регіоналами” вступає Литвин, який ставить цей документ на голосування поза регламентом; частина „Нашої України” та Президент, який підписує закон”.

 

„Не лише в Україні, а й за її межами будуть усі підстави ставити під сумнів легітимність новообраного Президента України, хто би ним не став”, - підкреслив С.Курпіль.

 

Присутній на прес-конференції заступник керівника Львівського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко Андрій Болкун спростував заяви народного депутата Ганни Герман про те, що з Львівщини готуються клони людей для відправлення на Київ.

 

„Ця інформація не відповідає дійсності. Такі заяви є нічим іншим, як провокаціями. Зі Львова у Київ дійсно поїде багато людей, але тільки на інаугурацію Президента Тимошенко”, - наголосив пан Болкун.

 

Він також закликав виборців уважно стежити, чи члени ДВК ставлять свої підписи на бюлетенях, видаючи їх. „Адже без підпису члена комісії бюлетень буде визнаним недійсним”, - підкреслив Андрій Болкун.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ