Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Скандал довкола радіоринку у Львові: люди бояться залишитись без роботи

Якщо ця дорога справді потрібна, то нехай нам виділять інше місце для паркування. Зокрема, працівники радіоринку справедливо бояться, що спочатку закриють стоянку, а потім закриють і радіоринок, бо мовляв у вас нема відповідних паковочних місць. Звісно, такий підхід з боку влади є неприйнятним, – про це зазначив у коментарі ЗМІ голова правління ВАТ “Прикарпатпромарматура” Володимир Кордунський з приводу чергового «ринкового» скандалу, який розгорівся у Львові довкола радіоринку.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 серпня, у Львові розпочали страйк працівники радіоринку. Люди виступили проти будівництва дороги від вулиці Богдана Хмельницького до Кукурудзяної. Адже внаслідок цього будівництва будуть знищені їхні павільйони та, найголовніше, автостоянка.

Дорога має пройти між будівлею Радіориноку та нещодавно збудованим ТЦ «Епіцентр». Поряд -  “Прикарпатпромарматура”, територією якої також мала б пройти нова дорога.

Відтак, протестанти перекрили в’їзд шинами. Підприємці звинувати міську владу у тому, що вона знехтували їхні справедливі інтереси.Обіцяють страйкувати і пікетувати міську раду і міського голову Андрія Садового, допоки не буде знайдено компроміс. будувати ж дорогу не довзволять.

Цікаво, що з приводу будівництва цієї дороги напередодні пройшли громадські слухання, отож, підприємці скеровували скарги і пропозиції до міської ради. Однак, схоже, як і більшість громадських слухань, що проводить Львівська міська рада, ці також виявились лише ширмою, щоб прикрити свавільне рішення влади, яка у відповідь каже, що підприємці мали самі собі найти місце під стоянку самі.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ