Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Смерть військової з Одещини: МОЗ повідомило офіційні результати розтину

Міністерство охорони здоров'я України оголосило результати розтину жінки-військової з Одеси, яка померла після щеплення вакциною від коронавірусу.
Фото - з Facebook

Про це відомство написало у своєму офіційному каналі в Telegram з посиланням на висновки одеських лікарів, які робили розтин померлої.

Зокрема повідомляється, що причиною її смерті стала гостра серцево-судинна недостатність. У неї також виявили атеросклеротичний кардіосклероз. 

Передісторія

Нагадаємо, що 23 березня в смт. Черноморське, Лиманського району Одеської області приблизно о 17:20 жінка-військовослужбовець втратила свідомість на вулиці. Перехожі викликали "швидку", проте жінка померла ще до її прибуття.

Що відомо про покійну

  • Видання «Страна» з посиланням на власні джерела повідомляє, що померлу звали Нарожна Інна Юріївна, 1977 року народження.
  • Вона служила бухгалтером у військовій частині А3880 (зенітно-ракетний полк) у Чорноморському (Чабанка) Лиманського району Одеської області у званні «старшого солдата». 
  • 21 березня жінка отримала щеплення проти COVID-19 вакциною Covishield/AstraZeneca. Вона входила до пріоритетних груп вакцинації, адже найближчим часом мала бути залучена до сил, задіяних в ООС.
  • Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, в жінки не було.

Додатково

В той самий день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ