Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Смертельна ДТП на Львівщині: водій не впорався з керуванням і "злетів" у кювет

29 серпня близько 03:00 год. на Львівщині водій не впорався з керуванням і злетів у кювет. Про це Гал-інфо повідомили у Департаметі з питань цивільного захисту ЛОДА.

В с. Глинськ Жовківського району на вул. Л. Українки, 45, водій автомобіля “Ford Fiesta” мешканець с. Глинськ 1993 року народження, не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого злетів автомобілем в кювет та перевернувся. Внаслідок отриманих травм водій помер на місці події. 

Обставини події встановлюються.

Як повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області, у Жовківське відділення поліції 29 серпня надійшла інформація про автопригоду, яка сталася у селі Глинськ.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 03.00 водій автомобіля “Ford Fiesta”, 26-річний житель району, не впорався з керуванням, машина з’їхала в кювет та перекинулась. Чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Львівщині у ДТП постраждало п’ятеро дорослих та три дитини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ