Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сміття зі стадіону «Торпедо» довелося вивозити вантажівками, - Віталій Свіщов

Щонайменше чотири величезні вантажівки сміття зібрали мешканці Шевченківського району під час толоки. Розбиті пляшки, побутові відходи, використані шприци – увесь цей непотріб назбирувався на стадіоні «Торпедо» роками. Спортивний майданчик перетворився на прихисток для наркоманів. Повідомили учасники толоки.

«Ми всією громадою працювали від десятої ранку до пізнього вечора. До акції долучилися сусіди, знайомі, друзі. Разом з ними ми зібрали та вивезли 4 величезні вантажівки сміття», - розповідає ініціатор толоки Віталій Свіщов.

За словами, громадського активіста «Торпедо» - одне з не багатьох місць, де мешканці можуть проводити дозвілля. Однак, через тривалу бездіяльність комунальників на стадіоні з’явилися  купи сміття та виросли бур’яни.

Як кажуть організатори, волонтерів загітувати не було складно – акцію підтримало майже три сотні людей. Серед інших з лопатою помітили і очільника Львівської облдержадміністрації Олега Синютку.

 «Молоді люди показують усім приклад – прибирають територію поблизу своїх будинків. Доводять прикладом, що активна громада – порядок у районі.  Ми всі розуміємо – що більше таких толок буде у місті, то чистішим буде Львів. І не потрібно чекати ніяких особливих приводів, аби навести лад», - зазначив Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ