Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соболєв очолив опозиційний уряд

Народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв обраний опозиційним прем'єром. Про це сьогодні, 16 березня, «Главкому» повідомив народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Валерій Камчатний (БЮТ). Таке рішення було ухвалене сьогодні на засіданні фракції блоку.


За його словами, ще кілька народних депутатів стали віце-прем'єрами тіньового Кабміну. Серед них він назвав чотирьох представників фракції НУНС, близьких до БЮТ: Юрія Кармазіна, Бориса Тарасюка, Олеся Донія та Володимира Стретовича.

Серед інших на посади в опозиційному уряді призначені Сергій Шевчук (МОЗ), Іван Кириленко (Мінсільгосп), Ігор Гринів (Мінкультури), Микола Петрук (Міноборони), Андрій Павловський (Мінпраці та соцполітики), Ольга Герасим `юк (Мінсім'ї та молоді), Остап Семерак (міністр спорту та у справах Євро-2012) і Роман Зварич (міністр Кабінету міністрів).

За словами Валерія Камчатного, на засіданні фракції не були заповнені всі посади в опозиційному Кабміні. «Формування тіньового уряду буде продовжуватися, можливо, воно буде доукомплектувала на одному з наступних засідань», - підкреслив народний депутат.

За словами ще одного джерела «Главкому», засідання фракції проігнорували представники так званої групи Портнова – сам Андрій Портнов, Святослав Олійник і Валерій Писаренко. Також джерело уточнило, що обстановка на засіданні фракції була нервовою. «Люди билися за ефемерні посади", – зазначив співрозмовник.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ