Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні 114 річниця із дня заснування Rotary International

22 лютого 2019 року о 18:30 у Львові відбудеться урочистий захід присвячений 114-річниці заснування найчисельнішої та найдавнішої всесвітньої громадської організації Rotary International.

Під час події буде підписаний Меморандум про співпрацю між Ротарі Дистриктом 2232 (Україна-Білорусь) (губернатор Сергій Завадський) та Всеукраїнською асоціацією керівників бізнесу (UABL).

Також відбудеться благодійна передача сучасної електричної інвалідної коляски для Любові Волошин ( директор музею Олекси Новаківського), яка в дитинстві захворіла на поліомієліт. Разом з тим, у вестибюлі центру Андрія Шептицького буде експонуватися виставка світлин про діяльність ротарійців Львова.

На заході буде анонсований офіційний візит до Львова президента-елект Rotary Internanional Марка Мелоуні вже цього року, який присвячений 90 річчу ротарі в Україні. Це визначна подія, яка буде святкуватися у цьому і наступному роках. Запрошені клуби України та країн Європи, міський голова Андрій Садовий, перші особи Львова, громадські діячі, науковці та діячі культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ