Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні проводять пробне ЗНО з 10 предметів

Як проінформували в Українському центрі оцінювання якості освіти, 23 березня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької та іспанської мов.
23 березня - Пробне ЗНО з 10 предметів

Тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням. Адреса пункту тестування вказана в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру. Учасники, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускаються.

Дотримання вимог і норм, передбачених процедурою проведення пробного зовнішнього оцінювання, є однією зі складових успіху.

Звертаємо увагу на те, що учасники пробного ЗНО з 15-ї години 23 березня до 25 березня 2019 року зможуть скористатися онлайн-сервісом "Визначення результатів пробного ЗНО-2019", щоб отримати результат пробного ЗНО за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою  1–12 балів.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку результатів, особи, які заповнили електронний бланк, зможуть з 29 квітня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Нагадаємо, що сервісом"Визначення результатів пробного ЗНО" скористалися 109 324 особи зі 161 230 учасників пробного ЗНО з української мови і літератури.

Український центр оцінювання якості освіти

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ