Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть конкурс на облаштування громадського простору на честь героїв “Небесної сотні“

Сьогодні, 1 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради ухвалили рішення про проведення конкурсу на облаштування громадського простору з вшанування пам’яті героїв “Небесної сотні“ у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як писало Гал-інфо раніше, конкурс на облаштування громадського простору з вшанування пам’яті героїв “Небесної сотні“ мали оголосити якраз в квітні.

Конкурс буде всеукраїнським відкритим та  пройде в один тур.  Громадський простір передбачено облаштувати на території вул. М. Кривоноса на “Губернаторських валах", загальна площа ділянки - приблизно 1,1 га.

Автор чи авторський колектив має оформити заявку на участь у конкурсі за зразком.  Автори/авторські колективи мають право подавати на конкурс не більше як один проект.

Терміни для подачі заявок на участь у конкурсі – протягом всього періоду конкурсного проектування з моменту оголошення конкурсу.  Участь у конкурсі є безплатною. За попередньою інформацією, наприкінці липня 2016 року буде підбито підсумки конкурсу.

Замовником конкурсу є Галицька районна адміністрація. Організатором – управління архітектури департаменту  містобудування ЛМР.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ