Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні у Львові планувалося вісім пікетів, а провели один спільний

Сьогодні у Львові планувалося провести вісім пікетів, причому сім з них мали на меті пікетування саме діяльності прем’єр-міністра України Віктора Януковича, а один – недопущення переселення у Винники Львівської обласної лікарні відновного лікування. Про це “Гал-info” повідомив начальник організаційного управління Львівської міської ради Богдан Самійло.
 Як  розповів Богдан Самійло, на 30 січня було подано шість заявок на проведення пікету. Зокрема, ДАП „Львівські авіалінії” подали заявку на пікетування Віктора Янукович ще 23 січня, при цьому вони не зазначили точної дати, лише написали, що пікет буде проведено у львівському аеропорту під час його візиту.
ВО „Свобода” 27 січня подала три заявки на проведення пікету – на вул. Винниченка, 18, перед приміщенням ЛОДА, у Львівському аеропорту і на вул. Стрийській біля  ВАТ „ЛАЗ”.  В цей же день подала заявку на проведення пікету ВО „Батьківщина”, в якій зазначили, що пікетуватимуть візит прем’єр-міністра на вул. Коперника, 15, біля Палацу Потоцьких, на вул. Стрийській біля ВАТ «ЛАЗ» і на вул. Винниченка – біля приміщення ЛОДА.
Єдину заявку на пікет, який не стосувався діяльності прем’єр-міністра, 29 січня подав колектив Львівської обласної лікарні відновного лікування, з проханням не допустити переїзду лікарні у Винники.   
 Нагадаємо, сьогодні під стінами ЛОДА візит прем’єр-міністра України віктора Януковича пікетували близько 100-150 осіб, серед них були члени ВО „Свобода”, ВО „Батьківщина”, працівники лікарні відновного лікування.                                                                                                                                                                                        
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ