Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбулось ЗНО у магістратуру з права

Вступники до магістратури за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право» склали тест єдиного фахового вступного випробування, - Освіта.ua.

Тестова робота складалась з двох блоків: тесту загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) і тесту з восьми базових правничих дисциплін.

Максимальна кількість балів, яку зможе отримати учасник тестування правильно виконавши всі завдання частини тесту з частини тесту загальних навчальних правничих компетенцій, дорівнює 30 балам.

Максимальна кількість тестових балів за виконання завдань частини тесту з восьми базових правничих дисциплін дорівнює 100 балам.

Правильні відповіді на завдання тесту будуть розміщені 16 липня. 

Учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного фахового вступного випробування, через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом трьох календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ