Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогоднішня сесія Львівської обласної ради не відбулася

Як повідомляв попередньо кореспондент Гал-інфо, анонсована на сьогодні сесія Львівської обласної ради може не відбутися.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як стало відомо, сьогодні вранці повторно зібралася постійна комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, яка декілька разів переносилася. Одним з основних питань, які виносились на розгляд комісії були зміни до обласних програм, які так і не були погоджені.

Як повідомляло Гал-інфо, вчора, депутат від ВО "Свобода" Йосиф Ситник, звинуватив голову бюджетної комісії в "договірняках" саме в питаннях змін фінансування обласних програм.

Сьогодні вранці, знову скликали засідання бюджетної комісії, і голова комісії Володимир Квурт вчергове оголосив перерву "на 5 хвилин" яка вже триває понад пів години.

Нагадаємо, сесія Львівської обласної ради, яка повинна була розпочатися 26 жовтня о 10.00, досі не розпочалася. Як повідомляє кореспондент Гал-інфо, схоже, що наразі депутати не налаштовані працювати.

Також зазначимо, що вчора на бюджетній комісії ЛОР, дивним чином переголосували попередньо прийняте питання про "Бюджетний регламент Львівської обласної ради", який спочатку прийняли, а потім після кулуарного обговорення переголосували та успішно провалили.

З 45-хвилинною затримкою голова Львівської обласної ради намагалася розпочати роботу сесії. В залі зареєструвалось 33 депутати. Відповідно сесія так і не розпочалась. Про наступну дату сесії ЛОР оголосять пізніше.

"Маю інформацію від декількох керівників фракцій, що є прохання перенести нашу робочу сесію у зв'язку з ситуацією, яка сьогодні склалася по епідеміологічній ситуації. Відповідно депутати побажали поберегтися і поберегти всіх нас від загрози бути інфікованими", - оголосила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ