Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціалісти зібрали більше 115 тисяч підписів на підтримку скасування указу про героїзацію Бандери

На підтримку ідеї про скасування Указу В. Ющенка про героїзації лідера ОУН Степана Бандери зібрано понад 115 тисяч підписів. про це повідомив секретар Політради СПУ з питань ідеології Леонід Мордовець, підбиваючи підсумки Всеукраїнської акції «Степан Бандера - не герой України», що проходила в більшості регіонів за ініціативою Соцпартії, – повідомила прес-служба СПУ.

 

Ми направимо їх до Адміністрації президента, думаю, Віктор Янукович повинен буде відреагувати», - сказав він.

 

Л. Мордовець розповів, що під час акції застосовувалися різні методи спілкування соціалістів з виборцями, переконання людей у правильності ініціативи СПУ: «У Харкові, наприклад, було поставлено більше 20 наметів з символікою СПУ і партії« Діти війни ». В інших регіонах наші активісти цілеспрямовано працювали з дітьми війни, для яких тема поваги до ветеранів, учасникам ВВВ напередодні ювілею Перемоги найбільш близька. Ми також надрукували листівки з поясненням нашої позиції, роздавали їх людям. Було також надруковано звернення Героїв України А. Пачовського та А. Бугайця до Президента України з вимогою не допустити героїзації фашистів і їх прибічників. Це і партійна робота, і наша громадянська позиція », - підкреслив секретар Політради Соцпартії.

 

Лідер СПУ О. Мороз додав: «Десятки тисяч людей своїми підписами вже висловили обурення відомим указом В. Ющенко. Але що ми помітили: минулі президенти настільки дискредитували звання Героя, привласнюючи його всім підряд, часто на підставі особистої відданості, що і цей указ гостро не сприймається, він бачиться як чергова дурість В. Ющенко. Як буде надходити в цьому відношенні В. Янукович, не знаю. Мабуть, до нинішнього моменту в нього і без того клопоту досить. Хоча зрозуміло - реагувати доведеться ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ