Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціологія виборів мера Львова: Садовий, Добродомов, Гірняк, Баляш

Львів’яни визначились щодо фаворитів на виборах міського голови Львова. Такі висновки випливають із результатів соціологічного дослідження, яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group» у Львові у період 10-14 жовтня цього року. Про це сьогодні, 19 жовтня, під час прес-конференції повідомив політолог, соціолог, засновник компанії «Active Group» Андрій Єременко.
 

Фото, Львівський портал

За його словами, якби вибори відбулись 11 жовтня, то лідером був би Андрій Садовий, за якого проголосувало б 38,6% від усіх опитаних, тобто 46,5% від тих, хто визначився з вибором.

На другому місці  опинився б представник «Народного контролю» Дмитро Добродомов з результатом 9,0%. Третю сходинку посів би Володимир Гірняк з «Громадянської  позиції», за якого б проголосувало 8,7% опитаних містян. Олег Баляш від партії «Наш край» отримав би 6,7% голосів респондентів, що дало би йому результат 8,1%.

Далі йдуть Оксана Юринець (БПП – «Солідарність») – 6,2%, Руслан Кошулинський (ВО «Свобода») –6,1%, сапмовисуванець Ігор Васюник – 4,5% і Віктор Галасюк («Радикальна партія Ляшка») – 2,9%. Решта кандидатів набрала б менше як 1%, не голосувало б 7,9%, а 10,5% опитаних ще не визначились з вибором.

Довідка.

Опитування провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group» (м. Київ, www.activegroup.com.ua) методом індивідуального інтерв’ю 10-14 жовтня 2015р. Загалом було опитано 1200 респондентів у віці понад 18 років. Похибка не перевищує 2,5 %.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ