Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Спершу поляки, тепер і турки. За кодоном вийде 45-хвилинне відео про Львів

фото ЛМР
фото ЛМР
фото ЛМР
фото ЛМР
1/2
Львів відвідала знімальна група з Турецької Республіки. Про це сьогодні, 11 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.

Впродовж трьох днів у Львові перебувала знімальна група турецького телеканалу IZ TV. За результатами перебування, організованого управлінням туризму ЛМР та робочою групою з питань співпраці м. Львова з містами Турецької Республіки, на турецькому телебаченні вийде 45-хвилинне відео про Львів.

Найбільше учасників промотуру зацікавила культурна, гастрономічна пропозиція Львова, а також активності, якими можна зайнятися в місті. Під час оглядової екскурсії знімальна група побачила розписи каплиці Боїмів, ознайомилась з основними архітектурними пам’ятками, а також відвідала Підземелля та хори Гарнізонного Храму свв. апп. Петра і Павла, Музей народної архітектури i побуту у Львові iм. К. Шептицького та Музей «Личаківський цвинтар».

Ведуча програми взяла участь в майстер-класі з виготовлення свічок та карамелі, а також дізналась про особливості народного одягу українців.

Про гастрономічну пропозицією гості дізнались більше під час екскурсії ресторанами та кав’ярнями Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ