Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортивна Дрогобиччина: турнір з футболу та чемпіонат України з велоспорту збирали кошти для ЗСУ

Напередодні Дня Незалежності України, 20 серпня, Дрогобиччина перетворилася на справжню територію спорту.

Тут відбулось одразу дві важливі спортивні події — турнір з футболу, де взяли участь вісім команд силових структур та чемпіонат з велоспорту, куди з'їхались професійні спортсмени з усієї України та навіть Польщі.

Футбольні команди — військові, нацгвардійці, працівники ДСНС, поліції та інших силових структур району завзято грали у футбол, із захватом виборювали свою перемогу, показуючи свою майстерність у спорті та долучаючись до збору коштів на потреби Збройних сил України.

Начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк особисто привітав усіх футболістів та учасників, додавши, що спорт сьогодні — важлива складова нашої спільної боротьбі. Крім того, начальник Дрогобицької РВА вручив найкращим командам цінні подарунки — дороговартісний дрон, тактичні ліхтарики, брендові кросівки фірми “Saucony”. Але найголовніше зазначив, що  спортивні події додали усім нам сил та волі до боротьби. Об’єднали та згуртували. 

Відбувся турнір з футболу на території спортивного майданчика, що поблизу історичного факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, який також долучився до спортивної події на Дрогобиччині.

15 кілометрів на велосипеді — саме такий шлях долали велосипедисти та велосипедистки з усієї України, щоб взяти участь у відкритому чемпіонаті з велоспорту на Дрогобиччині. Учасники прибули з різних міст України — Львова, Кривого Рогу,  Тернополя, Луцька, Ужгорода, Жовкви, Червонограду, Сокалю та навіть з Польщі. Професійні велосипедисти та велосипедистки, незважаючи, на спектну серпневу погоду, долали десяток кілометрів, щоб приїхати на фініш першими. Начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк вручив велосипедистам грамоти, кубки та сувеніри.

“Щоб зберегти міцність духу, потрібно передусім підтримувати міцність тіла. Для мене, як для спортсмена за сумісництвом, дуже важливо прививати нашій молоді любов до спорту. Спорт — це про стійкість характеру і тренування власних сил. Те, що сьогодні нам дуже необхідно для боротьби з ворогом.  Як говорить один  з олімпійських девізів:  «Швидше, вище, сильніше — і разом». Так і буде!” — підсумував Степан Кулиняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ