Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Справа "айдарівця": Лихоліта в суді перевели в інший зал для розгляду апеляції

У Печерському районному суді Києва колишнього начальника штабу батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта перевели до іншої судової зали для розгляду апеляційної скарги на зміну міри запобіжного заходу. Як передає кореспондент УНІАН, у ній встановлено широкоформатний телевізор для проведення судового засідання за допомогою відеоконференції.

Сторона захисту вимагатиме взагалі скасувати міру запобіжного заходу «айдарівцю». Суд вчора ухвалив рішення заарештувати його на два місяці.

У новій залі Ліхоліт разом зі своїм адвокатом сидять на місці сторони захисту. До цього «айдарівець» перебував за склом, де зазвичай утримують затриманих осіб.

Водночас представників сторони обвинувачення у судовій залі поки що немає. Сторона захисту Ліхоліта не може точно сказати, коли розпочнеться засідання.

Як повідомляв УНІАН, ввечері в п'ятницю Печерський суд заарештував Лихоліта на два місяці. Його підозрюють в організації банди та розбійних нападах. Після цього в будівлі суду сталася сутичка. Активісти всю ніч провели в приміщенні суду, не дозволяючи вивезти заарештованого «айдарівця» Вони вимагають від Генеральної прокуратури України звільнити з-під арешту Лихоліта. Активісти перекрили навпроти Печерського суду проїжджу частину Хрещатика.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ