Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Справу Тупицького у суді знову відклали

У вівторок, 8 червня, Подільський районний суд Києва відтермінував до 21 липня розгляд справи щодо звільненого з посади судді Конституційного Суду України Олександра Тупицького.
фото з відкритих джерел

Про це інформує УНН.

"У зв'язку з заявленим 8 червня клопотанням сторони захисту про проведення онлайн YouTube-трансляції, підготовче судове засідання у справі за обвинувальним актом у кримінальному провадженні за обвинуваченням Тупицького Олександра Миколайовича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 384 та 386 КК України, було відкладено на 21 липня о 16:00", - повідомили у Подільському райсуді столиці.

Додатково

Також на судовому засіданні Подільського районного суду Києва прокурор Олексій Донський заявив, що Тупицький у 2017 році відвідував тимчасово окупований Крим. Таку заяву він зробив з посиланням на дані Державної прикордонної служби

Нагадаємо, як раніше писало Гал-інфоу вівторок, 8 червня, Олександр Тупицький, якого Президент звільнив з посади судді Конституційного Суду, з’явився сьогодні у своїй справі на підготовче засідання Подільського районного суду Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ