Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Срібні сережки кільця та кафи – сучасні прикраси для ваших вушок

Підбираєте прикрасу у подарунок? Купити срібні сережки – вишукані та витончені. Вони красиво блищать, мають невисоку вартість та інші переваги. Такі аксесуари допоможуть створити шикарний образ, стануть витонченим доповненням вечірнього та повсякденного вбрання.

Переваги срібних прикрас

Якщо потрібні сережки для дівчинки, підлітка, краще зупинити свій вибір на срібному варіанті. Оскільки цей метал вважається антиалергенним. Ще срібло має бактерицидні властивості. Тому наслідки після проколу мочки вуха будуть мінімальними, це місце швидко загоїться. Ще срібні сережки легко мити. Зазвичай їх чистять зубною пастою або промивають содою. Після цього вироби знову будуть як нові.

Якщо потрібні прикраси у вушка для підлітків, для сміливих чи уточнених натур, тоді чудово підійдуть сережки-кафи. Вони бувають кількох видів:

  • кліпси;
  • дужки;
  • дужки з пусетами;
  • кафи-шпильки.

Якщо це сережки каффи-кліпси, то для них навіть не доведеться проколювати вушка. Вони фіксуються за вухом. Але місця кріплення непомітні. Тому здається, що сережки не з’єднані з вухом. Ювелірний магазин Золотий вік пропонує такі та інші ювелірні прикраси. Також тут можна придбати кафи у вигляді кліпсів, які одягаються на вухо за допомогою затискача. А дужки з пусетами – це комбінація сережок та каффів. Тут ці ювелірні вироби кріпляться не лише за допомогою кліпс, а й цвяшка, що проходить крізь мочку вуха.

Модниці можуть звернути увагу і на каффи-шпильки. Їх можна одягати не тільки на вушка, але й таким чином прикрашати волосся. Ці ювелірні прикраси оснащуються шпилькою або гребінцем. Тому такі срібні сережки можна прикріпити одночасно до зачіски та до вуха.

Зручність вибору

В ювелірній мережі Золотий вік можна придбати як каффи, так і срібні сережки-кільця https://zolotoyvek.ua/ru/sergi/l/tip_izdeliya:kongo/vid_metalla:serebro/ . Якщо потрібно швидко зробити вибір, тоді варто зайти до розділу Ювелірні вироби та вибрати Срібло. У цьому підрозділі буде пункт Сережки. Натиснувши сюди, ви зможете відсортувати позиції, що з'явилися: за замовчуванням, по імені або за ціною. Також тут є підпункт Бренд, тому можна вибрати конкретного виробника.

Різноманітність срібних сережок мережі салонів Золотий вік вражає. Якщо потрібно придбати такі вироби в подарунок для юної леді, то можна звернути увагу на сережки-цвяшки або такі оригінальні прикраси для вушок, виконані у вигляді сонечок. У представленому інтернет-магазині є різні срібні сережки з будь-якими видами кріплень. Тут можна придбати вироби тільки з цього металу або вибрати аксесуар із дорогоцінним або напівдорогоцінним каменем. 

Такий подарунок для себе або для когось іншого буде недорогим, але виглядають представлені сережки зі срібла шикарно. Вони підкреслять красу дівчини та жінки будь-якого віку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ