Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стадіон «Торпедо» у Львові прибрали від сміття

Мешканці мікрорайону поблизу вулиці Шевченка вирішили не чекати на владу чи комунальні служби, а об’єдналися та вичистили від сміття і бруду територію стадіону «Торпедо». У толоці взяло участь понад три сотні людей. Повідомили учасники толоки.

 «Я виросла у цьому мікрорайоні і чітко розумію – нині це єдине місце, де можуть вийти на прогулянку діти з батьками. І тут ще донедавна був занепад, сміття. То ж ми вирішили організувати толоку, аби стадіон став більш придатним до відпочинку», - каже учасниця толоки, громадська активістка та молода мама Анна Чупляк.

Окрім того, активісти та сусіди спільними зусиллями встановили кілька нових лавочок та завезли пісок для дитячої пісочниці.

«Ще донедавна, тут абсолютно неможливо було проводити дозвілля. Але тепер, я переконана, це стане улюбленим місцем активного відпочинку для мешканців мікрорайону», - зауважила Анна Чупляк.

Зазначимо, до заходу долучилось чимало мешканців, яким не байдужа доля зеленої зони, громадські активісти, кандидати в депутати та голова Львівської ОДА.

«Мені приємно долучитися до тих справ, які роблять наше місто кращим. Добре, що є молоді активісти, які готові братися за лопати та граблі та прибирати місця громадського відпочинку», - підсумував Олег Синютка.

Нагадаємо, у районі вулиці Золота, немає інших облаштованих стадіонів чи спортивних майданчиків. Відтак громада вирішила власними силами відновити територію стадіону «Торпедо». 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ