Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чи поставить "Слуга народу" на Олега Березу в батлі з Андрієм Садовим?

Як стало відомо Гал-інфо одразу з декількох джерел, найбільш ймовірним кандидатом на керівника львівського міського штабу партії "Слуга народу" є керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Нагадаємо, нещодавно на прес-конференції керівник Львівського обласного штабу партії "Слуга народу" Максим Козицький, повідомив що у Львові триває відбір кандидата від, який візьме участь у виборах на посаду Львівського міського голови.

За даними джерел Гал-інфо, найбільш активно на роль очільника Львівського міського штабу і кандидата на участь у виборах голови Львівської ОТГ розглядається кандидатура саме Олега Берези. Рішення поки не прийняте, але загальноукраїнський з’їзд партії "Слуга народу" до якого повинні бути підготовлені всі рішення щодо місцевих виборів відбудеться 21 серпня.

Фото Олена Ляхович

Нагадаємо, Олег Береза є депутатом Львівської міської ради 7 скликання. 28 травня 2020 року, разом з групою депутатів вийшов з фракції "Самопоміч".

Фото з Facebook Олега Берези

Протягом 2011-2017 років Береза працював на посаді керівника ЛКП "Львівавтодор", у грудні 2017 року його призначили керівником ЛКП "Львівелектротранс", де він попрацював до листопада 2018 року. На даний час очолює Службу автомобільних доріг Львівщини.

За останніми даними соціологів, майже кожен другий прихильник партії "Слуга народу" позитивно ставиться до чинного міського голови Львова Андрія Садового. Про це, 23 липня, під час прес-конференції розповів керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

Він також зазначив, що як тільки у прихильників "Слуги народу", які позитивно ставляться до Садового, з’явиться кандидат, рейтинг чинного мера Львова знизиться приблизно на половину. 

«Суспільно-політичні настрої мешканців Львова», проведеного Соціологічною групою «Рейтинг. Дослідження проведене 3-12 липня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ