Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Слуга народу" проведе партійний з’їзд орієнтовно 21 серпня

Подробиці розповів в ефірі каналу "Україна 24" нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Качура.

"З’їзд партії буде як політичний захід, в першу чергу він буде технічний. Головною темою буде ухвалення партією рішень щодо місцевих виборів, а також висування кандидата в народні депутати в 208 окрузі. А після цього відбудуться обласні конференції партійні, на яких висуватимуться кандидати до обласних рад, міські конференції – кандидатів на посади міських голів. Тобто це все регламентується законом. 

Ми хочемо, щоб наш з’їзд був максимально публічним, і ми вже на ньому в національній площині презентуємо ключових кандидатів у великих містах", — сказав Олександр Качура.

Також депутат відповів на запитання, чи можна говорити, що висунення кандидатів на мери у великих містах – поняття технічне, що вони вже визначені.

"Так казати не можна, тому що у великих містах як Харків, Одеса зараз є по декілька кандидатів, які розглядаються. Остаточне рішення буде за місцевими депутатами та місцевими осередками "Слуги народу", але не без участі вищої ради партії та особисто президента", — розповів Качура.

Нагадаємо, як напередодні повідомляло Гал-інфо, у Львові триває відбір кандидатів від партії "Слуга народу" на посаду Львівського міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ