Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Здоров'ю дітей, які зазнали харчового отруєння, нічого не загрожує

Стан дітей, які були у готельно-відпочинковому комплексі “Чарівна Долина”, що в с. Родатичі Городоцького району Львівської області, покращується. Лише 11 осіб станом на тепер (18 квітня, 12:00) перебувають у Львівській обласній інфекційній лікарні. Решту на прохання батьків відпустили додому. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила Наталія Тімко, головний епідеміолог Львівщини.

Нагадаємо, 16 квітня ввечері 33 юних учасників Форуму “Неформальна освіта Української академії лідерства”, які прибули із цілої України, госпіталізували у Львівську обласні інфекційну лікарню із ознаками отруєння продуктами харчування. Серед 33 осіб, була 24-річна дівчина, решта - підлітки 16-17 років.

Як зазначила Наталія Тімко, дітям в суботу вдень стало погано і вже ввечері їх забрали до лікарні. 

"Станом на сьогодні їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує, їхній стан покращується. У лікарні перебувають лише 11 дітей, усі інші на прохання батьків відпустили додому. 

На місці події працюють працівники Держсанепідслужби Львівської області, поки що продукту, що викликав отруєння, не виявлено", - додала епідеміолог.

Водночас власник готельно-відпочинкового комплексу “Чарівна долина” Михайло Возняк повідомив Гал-інфо, що діти у  "Чарівній долині" не харчувалися. "Щойно вони до нас прибули, як одразу було викликано швидку допомогу, бо кільком дітям стало погано", - сказав Михайло Возняк. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ