Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стартував Всеукраїнський поштовий годинний заплив

Фото: НОК України та олімпійська команда
Фото: НОК України та олімпійська команда
1/2
Як повідомили 4 лютого Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у львівській області, стартував Всеукраїнський поштовий годинний заплив "Олімпійська година-2021".

25 січня 2021 року закінчився черговий локдаун, відкрилися басейни та аквапарки, і щасливий спортивний плавецький люд з головою занурився в тренування. Першими змаганнями 2021 року, які в своєму календарі запропонувала Українська Плавальна Асоціація «Мастерс», є «Олімпійська година».

То ж УПА «МАСТЕРС» традиційно запрошує УСІХ українських плавців УСІХ вікових категорій (діти, юнацтво, молодь, Мастерс) взяти участь у Всеукраїнському поштовому годинному запливі «Олімпійська година - 2021».

Не важливо, яка у Вас плавальна підготовка – важливо, що Ви кохаєтеся в плаванні і хочете перевірити свої можливості і фізичну підготовку. Адже, хтось пливе одну годину для результату, інші роблять це для загального розвитку та задоволення.

Асоціація «Мастерс» в своєму календарі планувала почати цей заплив ще 25 січня, але враховуючи всі моменти попереднього закриття басейнів і хоча би тижневого тренування для плавців та відновлення відчуття води, організатори вирішили дати старт Запливу з початком лютого місяця.

Нагадуємо Вам правила проведення «Олімпійської години».

Мета: плисти одну годину в будь-якому басейні довжиною рівною і більше 25 метрам. Результати направляються в електронному вигляді або поштою, так що Ви зможете порівняти свої результати з результатами інших плавців.

Дата: 25 січня - 28 лютого 2021 року.

Спортсмени «Мастерс» та аматори беруть участь у вікових категоріях кратним 5 років, починаючи з 20 років станом на 31 грудня 2021 року.

Організатори свідомо додали категорію «0» (20-24 роки), щоб дати можливість більшому колу спортсменів і аматорів прийняти участь в цьому цікавому запливі.

По бажанню тренерів і керівників дитячих спортивних шкіл і клубів ми не обмежуємо вік для юних спортсменів і запрошуємо їх також долучитися до нашого годинного запливу. Спортивна плавецька молодь – основа і надія на майбутніх Українських Олімпійських Чемпіонів!

Правила: не допускаються весла, трубки, лопатки, дощечки для плавання, гідрокостюми і т.д. На доріжці може плисти двоє і більше плавців, зберігаючи кругове плавання і не заважаючи один одному.

Суддя або фіксатор запливу: повинен бути присутнім протягом всього запливу і заповнювати часову розкладку проходження запливу спортсменом.

Хронометраж: може бути, як ручним, так і електронним. Відстані повинні бути округлені до найближчих 10 метрів (тобто круглі 2764 м до 2760 м, 2765 м до 2770 м).

Результати: повинні бути надіслані до закінчення доби 28 лютого 2020 року на електронну адресу: [email protected].

Результати запливу спортсмена приймаються ТІЛЬКИ на електронну адресу, приведену вище.

УВАГА! ВАЖЛИВО! Дійсним результатом проведеного запливу для учасника вважається надіслана на електронну пошту заповнена форма проходження спортсменом годинного запливу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ