Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль розцінює заяви Петра Олійника як «спробу зіграти на випередження»

БЮТ розцінює заяви Петра Олійника про домовленості між блоком «Наша Україна» та блоком Тимошенко щодо розподілу посад в майбутній облраді як «спробу зіграти на випередження» — зазначив «Гал-info» голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль. За його словами, якщо необґрунтовані заяви з боку когось із представників «Нашої України» і надалі продовжуватимуться, то, як зазначив Степан Курпіль, це може негативно позначитися на процесі переговорів між «Нашою Україною» та БЮТ щодо створення коаліції в обласній раді.
«Я не розумію, чому Петро Олійник одноосібно вирішив, що «Наша Україна» обов’язково має отримати посаду голови обласної ради. Я не виключаю, що БЮТ  пропонуватиме голову ЛОР, Олійнику ж ми відведемо роль визначення першого заступника голови облради. Коли переговори не завершені, не можна говорити про результати, робити прес-конференцію і ставити іншу сторону переговорів просто перед фактом. Перед тим, як щось заявляти, треба узгодити в пакеті всі пропозиції, підписати відповідні угоди, в яких все чітко зафіксувати, а тоді вже оголошувати журналістам результати переговорів. Пан Олійник, на мій погляд, вчинив неетично», — зазначив Степан Курпіль.
Щоправда, як зазначив голова ЛОВШ БЮТ, Блок Тимошенко не має абсолютно нічого проти Мирослава Сеника як одного із можливих претендентів на посаду голови облради.
Блок Юлії Тимошенко, який також всерйоз претендує на місце голови облради, людину, достойну обійняти цю посаду, за словами Степана Курпіля, визначатиме рейтинговим голосування.
Нагадаємо, 5 квітня під час прес-конференції голова Львівського обласного блоку «Наша Україна» Петро Олійник заявив, що «Наша Україна» та БЮТ узгодили те, що «Наша Україна» запропонує свою кандидатуру на посаду голови ЛОР, а БЮТ – на посаду першого заступника голови облради. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ