Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Студенти академії друкарства презентували у Львові плакати про війну

У Львівському палаці мистецтв відбувся фінісаж виставки "Війна триває", присвяченої героїчній обороні України.

Експозиція складається з творчих робіт студентів Української академії друкарства.

Відкриваючи виставку, заступник гендиректора палацу мистецтв Ольга Луковська зазначила, що плакат став першим видом мистецтва, який відгукнувся на повномасштабне вторгнення Росії. Студенти академії друкарства вже на початку війни підтримували бойовий дух українців своїми роботами.

У виставці взяли участь студенти 3-4 курсів та автори дипломних проектів кафедри графічного дизайну. Їхні плакати присвячені героїчній обороні Маріуполя і незабаром будуть експонуватися в Музеї історії Києва.

"Ми працювали над цією темою цілим курсом, висловлюючи свої думки про війну через мистецтво. Адже творчість так допомагає виразити почуття", - розповіла студентка Елеонора Павлюченко.

У всіх представлених роботах відображається військова тематика та героїзм українського народу. Виставка триватиме до кінця лютого.

Зазначимо, за інформацією Гал-інфо, вже невдовзі заклад вищої освіти заснований 1930 року - Українська академія друкарства може припинити своє існування. Відповідно до планів міністра освіти Оксена Лісового її планують приєднати до Національного університету "Львівська Політехніка".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ