Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розробка корпоративного сайту та Landing Page в IT-компанії MEGASITE

Створення корпоративного сайту підкреслює імідж компанії

Ведення початкових стадій бізнесу в сучасному світі нагадує боротьбу за виживання. Якщо новачок успішно пройшов етап становлення, обзавівся постійними клієнтами і забезпечив прогрес у зростанні прибутку, можна говорити про дуже амбітні плани в найближчому майбутньому. Зайняття лідируючих позицій у своїй галузі дасть змогу встановлювати правила гри. Інформаційне представництво займає в цьому одну з провідних ролей. Йдеться не про рекламу, а саме про те, як компанія загалом репрезентує себе світу. Стильний офіс зможуть побачити лише ті, хто перебуває поруч. А ось інтернет-сторінка фірми є доступною по всьому світу. Організувати створення корпоративного сайту в Києві можна всього за допомогою одного дзвінка в студію Megasite. Озвучте своє бажання, і за справу візьмуться професіонали.

Особливості сайту для організації

Корпоративний сайт може нести в собі елементи інтернет-магазину. Але зазвичай майданчик з формами для замовлень товару або послуг створюється у вигляді окремої структури. Електронна сторінка підприємства спрямована на досягнення таких цілей:

  • висвітлення діяльності фірми у Всесвітній Павутині;
  • залучення нових клієнтів через новини про продукти та пропозиції;
  • розвиток бізнесу шляхом пошуку потенційних партнерів, які поділяють спільні цілі.

На такому майданчику висвітлюється структура і принципи діяльності компанії. Може наводитися історія розвитку або розміщуватися віртуальна екскурсія по об'єктах.

Як швидко отримати свій електронний майданчик

При створенні корпоративних сайтів неповторність і привабливість стоять на чолі кута. Важливо подати інформацію так, щоб вона добре сприймалася клієнтами з цільової аудиторії компанії. Зазвичай студія підготує кілька ескізів для замовника, з яких можна вибрати кістяк для подальшої роботи.

Зазвичай у майбутнього власника сайту вже є власна корпоративна лінія. Усі ці ескізи варто передати розробникам, щоб інтегрувати їх у кінцевий продукт. Якщо ж цього немає, дизайнери веб-студії Megasite створять унікальний і добре впізнаваний брендовий знак з усіма супутніми атрибутами

Оптимальним рішенням є одночасна розробка Landing Page під ключ. Це допоможе підвищити відвідуваність. Замовивши одразу пакет головного і допоміжних сайтів можна заощадити час і кошти. Ці витрати окупаються довірою клієнтів і зростанням обсягу укладених у майбутньому угод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ