Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд дозволив ГПУ розслідувати справу екс-міністра оборони Єжеля

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України і надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальній справі за підозрою колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля у неналежному виконанні службових обов'язків. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ ГПУ.

Так, Єжель підозрюється в умисній видачі третім особам протягом 2011-2012 років чотирьох окремих доручень, за якими оплата комунальних послуг, спожитих суб'єктами господарювання, була здійснена за рахунок бюджетних коштів без подальшої компенсації.

Зазначається, що суб'єкти підприємницької діяльності були задіяні в наданні послуги з харчування особового складу Збройних Сил України.

Своїми діями Єжель завдав матеріальної шкоди державі на загальну суму близько 43 млн гривень.

"Підозрюваний оголошений у державний розшук, і вжиті заходи щодо його оголошення в міжнародний розшук; судом надано дозвіл на затримання та доставку до суду для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ повідомила про підозру колишнього міністра оборони Єжеля.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ