Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд постановив внести Дубляни до Львівської ОТГ

Верховний Суд розглянув клопотання Львівської обласної державної адміністрації та зупинив виконання рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 вересня 2021 року до закінчення справи у касаційному порядку.

Про це у фейсбуці повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Так, суд вирішив, що Дубляни залишаться у Львівській ОТГ. 

"Клопотання Львівської обласної державної адміністрації про зупинення виконання рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 вересня 2021 року у справі №640/32312/20 за позовом ОСОБА_1 до Кабінету Міністрів України, треті особи: Львівська обласна державна адміністрація, Міністерство розвитку громад та території України про визнання протиправним та скасування в частині розпорядження від 12 червня 2020 року № 718-р- задовольнити.

Зупинити виконання рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 вересня 2021 року та постанову Шостого апеляційного адміністративного суду від 07 грудня 2021 року у справі №640/32312/20 -  до закінчення його перегляду в касаційному порядку.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання й не оскаржується", - йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, 9 грудня 2021 року шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення ОАСК Києва від 22 вересня 2021 року щодо виключення міста Дубляни зі складу Львівської територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ