Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд продовжив арешт Штепи ще на два місяці

Червонозаводський райсуд Харкова продовжив утримання під вартою екс-мера Слов'янська Нелі Штепи ще на два місяці. Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, передає Цензор.НЕТ.

"Запобіжний захід для Штепи у вигляді утримання під вартою продовжено ще на два місяці", - зазначила Дубовик. За її словами, на суді допитали трьох свідків звинувачення і чотирьох - захисту.

"Захист також заявив клопотання про допит Тарути як свідка через відеоконференцію. Суд відмовив у задоволенні, оскільки адвокати не надали всіх необхідних документів", - додала Дубовик.

За її словами, наступне засідання відбудеться 13 травня об 11:00: "Велика перерва пов'язана з тим, що одна із суддів іде у відпустку".

Як повідомлялося раніше, 28 березня Червонозаводський райсуд відмовив у повній відеофіксації процесу над Штепою, а саме ухвалив рішення про заборону відеозйомки допиту свідків. 14 березня на суді Штепа зажадала, щоб їй заздалегідь надавали перелік питань державного обвинувача, і це прохання було задоволено.

Нагадаємо, Штепу було затримано 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна ввійти у Слов'янськ через загрозу терористів, що в полоні в терористів її били, а інтерв'ю для російських видань були зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічне ув'язнення.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ