Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Супрун: Я — громадянка України й далі працюватиму тут

Очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що планує залишитися в Україні і продовжувати тут працювати, навіть якщо після завершення виборів не буде виконувати обов’язки міністра.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналу НВ, передає Укрінформ.

"Я є громадянка України. Я залишаюся в Україні й далі працюватиму тут. І сподіваюся, що зможу в будь-який спосіб далі допомагати, щоб ця трансформація (у сфері медицини - ред.) відбувалася", - заявила вона.

Супрун додала, що вже є частиною української політики, оскільки виконує обов’язки міністра.

"Побачимо, як буде далі. Бо я би хотіла бути на тому місці, де допомагатиму розвивати не лише охорону здоров’я, а й будь-які справи на користь України", - додала вона.

Як повідомлялося, 5 лютого 2019 року Окружний адмінсуд Києва за результатами розгляду позову народного депутата Ігоря Мосійчука проти в.о. міністра Уляни Супрун заборонив їй виконувати обов’язки глави МОЗ. Суд заявив, що, приймаючи це рішення, врахував, що Супрун має подвійне громадянство - України та США. Уряд висловив підтримку Супрун. 14 лютого Окружний адмінсуд Києва знову дозволив Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я. 11 квітня Супрун повідомила про новий позов до Окружного адмінсуду Києва від нардепа з Радикальної партії Олега Ляшка щодо відсторонення її з посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ