Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сильні сторони iPhone 13 Pro, на які варто звернути увагу

Смартфони відомої американської компанії Apple вже давно полонили серця мільйонів людей у всьому світі.

Воно й не дивно, адже гаджети не тільки стильні та практичні, але й мають передове начиння, вирізняються стабільною та швидкою роботою, пропонують користувачу широкі можливості та безліч різноманітних “фішок”, який не знайдеш в інших девайсах.

Особливо прихильно користувачами був зустрітий Айфон 13 Про, котрий просто закохує в себе з першого погляду. А тому кількість охочих користуватися таким смартфоном щодня зростає в арифметичній прогресії. Дехто обирає «яблучний» девайс в салоні, дехто купує iphone 13 бу у відмінному стані, який коштує відчутно дешевше і практично нічим не поступається новому апарату. Словом, попит на пристрій досить високий. Як пояснити таку тенденцію?

Надпотужний чипсет

На борту «тринадцятки» версії Pro найшвидший процесор А15 Bionic, котрий забезпечує блискавичну роботу девайса, але при цьому є енергоефективним, тобто споживає менше енергії, аніж попередні варіанти чипів.

А ще апарат радує швидкою та особливо зручною операційною системою iOS 15, яка у поєднанні з фірмовим чипсетом здатна творити справжні чудеса. Крім того, ОС підтримує тисячі крутих додатків, які можна завантажити з App Store всього в один клік.

Найкраща камера

iPhone 13 Pro отримав потрійну камеру 12+12+12 Мп з трикратним оптичним зумом та купою різноманітних опцій. Особливої уваги заслуговує спеціальний режим «Кінематограф», який дозволяє фільмувати надцікаві та ефектні відеоролики. А ще апарат може похвалитися неперевершеним макро – і мова йде не тільки про світлини, але й запис відео!

Захист від вологи

Корпус Айфона виготовлений зі скла та нержавіючої сталі, який до того ж отримав захист від вологи та пилюки, що відповідає стандарту ІР 68. Тобто ні дощ, ні випадкове занурення у воду, і здійнята вітром пилюка жодним чином не вплине на роботу смартфона.

Хороша автономність

Смартфон живиться від акумуляторної батареї на 3125 мА/г, яка підтримує технологію швидкого заряджання. Достатньо всього 30 хвилин, щоб зарядити телефон на 50%. Присутня підтримка бездротової зарядки MagSafe.

Коли ви й досі шукає для себе чи рідних сучасний смартфон, iPhone 13 Pro – оптимальний вибір, про який ви ніколи не пошкодуєте. Навіть якщо ви придбаєте вживаний апарат – він все одно порадує вас блискавичною роботою, широким функціоналом та тривалими експлуатаційними властивостями. А ще добре підніме ваш імідж та підкреслить індивідуальний стиль, що в умовах сучасності дуже важливо!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ