Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка не задоволений виборами в 4 округах

Голова Львівської ОДА і очільник Львівської обласної організації БПП «Солідарність» Олег Синютка задоволений підсумками виборів на Львівщині у всіх округах, крім чотирьох. Про це він розповів сьогодні,26 жовтня, під час прес-конференції.

Синютка відмовився назвати округи,  у яких він не задоволений результатами голосування. Однак повідомив, що будуть проведені засідання за результатами виборів і зроблені  висновки.

Голова Львівської ОДА заявив, що питання перебування його на посаді залежить лише від президента України. Водночас він висловив переконання, що одна і та ж людина не має права посідати посади голови Львівської ОДА і Львівської облради.

 Також, на його думку, високопосадовці не повинні мати представницького мандату у місцевих радах.

Відповідаючи на запитання про те, чи претендуватиме фракція БПП «Солідарність» на посаду голови Львівської облради, Синютка зазначив, що остаточних результатів виборів ще немає, тому він не знає складу своєї фракції.

Найбільшою ж несподіванкою виборів на Львівщині Синютка назвав результат Опозиційного блоку: «Вони мало не набрали півпроцента».

Нагадаємо, що очолюваний Олегом Синюткою на Львівщині Блок Петра Порошенка «Солідарність» лідирує на виборах до Львівської обради. За попередніми підрахунками, він набирає 22% голосів і може отримати в облраді не менше 21 представницького мандату.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ