Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Синютка розповів, коли відкриють Львівський перинатальный центр

Перинатальний центр введуть в експлуатацію після призначення сесією облради керівника. Про це вчора, 28 березня, під час публічного звіту перед громадськістю щодо здобутків Львівщини у 2017 році повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Я думаю, що ті завдання, які ми ставимо перед собою є абсолютно реальними до виконання. Львівський перинатальний центр на сьогоднішній день готовий до введення в експлуатацію. Я переконаний, що після того, коли на сесії Львівської облради розглянуть питання стосовно призначення відповідних керівників цього закладу, ми введемо його в експлуатацію. І це, насправді, буде найсучасніший заклад даного профілю та типу на території України», - наголосив Олег Синютка.

Зазначимо, що будівля Львівського перинатального центру готова до відкриття, усі будівельні роботи завершені, замовлено медичне обладнання та меблі. 

Нагадаємо, що 8 лютого Прем’єр-міністр України Володимир Гроймсан в межах робочого візиту на Львівщину відвідав Львівський перинатальний центр і проінспектував стан будівельних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ