Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка знає, за кого голосуватиме у другому турі

Голову Львівської ОДА Олега Синютку не дивує той факт, що у другий тур мерських перегонів у Львові може вийти представник ВО «Свобода» Руслан Кошулинський. Про це Синютка розповів сьогодні, 26 жовтня, під час прес-конференції.

«Мене не дивує результат Руслана Кошулинського. На мою думку, це певний протест на немудрість певних мужів», - зазначив він.

Також Синютка наголосив, що знає, за кого віддасть свій голос у другому турі виборів міського голови Львова.

Нагадаємо, що за даними екзит-полу "Савік Шустер Студії", у Львові на виборах міського голови Львова попередній результат такий: Андрій Садовий ("Самопоміч") - 48,6%, Руслан Кошулинський (ВО "Свобода") - 14,1%, Володимир Гірняк ("Громадянська позиція") - 11,6%, Дмитро Добродомов ("Народний контроль") - 10%, Оксана Юринець (БПП "Солідарність") - 4,8, Ігор Васюник (самовисуванець) - 3,6 %, Ігор Зінкевич (УКРОП) - 3,6%, Віктор Галасюк (Радикальна партія Олега Ляшка) - 1,З%, Олег Баляш ("Наш край") - 1,1%, Оксана Жолнович «Сила Людей»- 0,8%.

Відтак, якщо результати виборів підтвердять результати екзит-полу, до другого туру виборів мера Львова вийдуть Садовий і Кошулинський. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ