Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ситуація з вивезенням сміття зі Львова врегульована – прес-секретар міського голови

Ситуація з вивезенням сміття зі Львова врегульована – учора ввечері та цілу ніч у місті працювали сміттєвози – повідомила у коментарі „Гал-іnfо” прес-секретар міського голови Львова Наталка Міхнова.
За її словами, вчора відбулася робоча нарада за участю міського голови Львова Андрія Садового та заступника мера Миколи Одухи з представниками громади с. Грибовичі. На нараді вдалося домовитися, що місто все ж вивозитиме сміття, наступна робоча зустріч міських посадовців з громадою Грибович відбудеться орієнтовно 21 березня.
Голова Грибовицької сільської ради Ігор Питель зазначив, що „сміттєзвалище „Збиранка” працюватиме у звичному режимі до спільної наради з міським головою Андрієм Садовим 24 березня. На цій нараді мер має дати усі відповіді представникам громади с. Грибовичі на запитання щодо подальшої роботи сміттєзвалища, його модернізацію”.
Нагадаємо, 3 березня було припинено вивезення зі Львова сміття – відповідно до рішення Грибовицької сільської ради ЛКП «Збиранка» припинило приймати та захоронювати побутові відходи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ