Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Томенко: який уряд, такий сайт

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що оновлений сайт Кабінету Міністрів став своєрідним символом «професіоналізму» влади, повідомляє сайт політика.

Віце-спікер нагадав, що кілька днів засоби масової інформації та експерти активно обговорюють нове досягнення українського Уряду: за 330 тисяч гривень компанія «Софтлайн-IT» провела реконструкцію порталу Кабінету Міністрів України. М.Томенко також зауважив, що, якщо говорити про фінансовий бік справи, то експерти сходяться на тому, що ціна здійснених робіт завищена всього-на-всього разів у десять.

Натомість, він звернув увагу, що цей новий «професійний» інтернет-продукт має багато унікальних речей. Так, наприклад, у версії урядового сайту російською мовою, яку багато урядовців знають краще ніж українську, ЗМІ знайшли унікальний переклад ім’я найвідомішої українки Лесі Українки, як «Леся Украинский».

Цікавим М.Томенко назвав й те, як члени уряду виконали зобов’язання найбільш «просунутого» у соціальних мережах Прем’єр-міністра Миколи Азарова, який, як відомо, дав вказівку всім міністрам вести дискусію з людьми через соціальні мережі. Так, до виконання покладеного завдання підійшли оригінально: створено блоги членів уряду на базі «Укрінформу». За словами Віце-спікера, це насправді важко назвати системою спілкування, оскільки у більшості міністрів на сторінках їх блогів є один чи два записи, які, очевидно, зробили їх прес-секретарі, але найцікавіше, що під цими записами доволі адекватні коментарі читачів.

Підсумовуючи, М.Томенко сказав, що, якщо перефразувати відомий вислів, то «який уряд, такий і сайт».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ