Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік в Україні було зафіксовано 162 факти торгівлі людьми, за цей рік - 95

Торік в Україні було зафіксовано 162 факти торгівлі людьми, виявлено 187 постраждалих. Про це сьогодні, 21 червня, в Львові повідомив головний оперуповноважений інспектор Управління боротьби з торгівлею людьми та зі злочинами проти моральності Департаменту карного розшуку МВС України, підполковник міліції Тарас Бондарина.

«За 5 місяців цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про 95 кримінальних правопорушень, що пов’язані з торгівлею людьми, встановлено 52 постраждалі особи»,– додав він.

За його словами, якщо в 2004-2005 роках жертвами торгівлі людьми були понад 80% жінок, то нині їх кількість зменшилась – близько 60%.

Додамо, що нині у Львові проходить Міжнародна науково-практична конференція «Боротьба з торгівлею людьми». У її роботі беруть участь представники органів законодавчої та виконавчої влади, місцевого самоврядування та МВС України, а також представники міжнародних громадських організацій, відомчих вищих навчальних закладів, наукових установ, профільних служб, органів і підрозділів України, Німеччини, Польщі, Сербії, Молдови та Таджикистану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ